Printservice

Met onze expertise zorgen we ervoor dat uw ideeën snel gerealiseerd worden.We zorgen voor optimale printinstellingen waarbij we kijken naar levertijd en productkwaliteit. We geven technische feedback op uw designwerk waardoor we deze gezamenlijk gaan optimaliseren voor 3D printing. Daarnaast beheren wij het gehele 3D print proces, vanaf het moment dat u de file aanlevert. Hierdoor beschikt u in korte tijd over een geavanceerde productietechniek en bent u gegarandeerd van een soepele integratie van deze techniek binnen uw bedrijf. Wij beschikken over een printfarm met daarin FDM als SLA/ DLP machines. De grote volumineuze objecten printen we in FDM. De kleinere hoog detail objecten printen we met de SLA/DLP techniek. We kunnen printen in diverse materialen.

Ontwerpen

Heeft u hulp nodig bij het modeleren van uw printopdracht? Ook daarin kunnen wij u helpen.
Op basis van een fysiek of digitaal model kunnen wij een digitaal 3D bestand maken voor 40 euro per uur ex btw.

Gratis offerte op maat

Op basis van de door u aangeleverde files ( STL/OBJ) werken wij u een duidelijke en transparante offerte uit zodat u niet voor verassingen komt te staan.
Bent u akkoord met de offerte dan zorgen wij ervoor dat uw opdracht zo snel mogelijk met de hoogste precisie wordt vervaardigd en zo snel mogelijk bij u is.
Voor een offerte kan u ons bereiken op info@3dprint-it.be

Levering

We proberen uw stukken altijd op de kortst mogelijke tijd klaar te hebben voor. Eens klaar kan u de stukken komen afhalen of kunnen we ze u ook opzenden.